Bemutatkozás

Pincénk a Tenkes-hegy szívében, a siklósi Csukma dűlőben található. 4,5 hektáros birtokunkon szőlőterületeinket a legnagyobb odafigyeléssel gondozzuk.

A kis birtokméret lehetővé teszi számunkra, hogy saját kezűleg végezzük a szőlőben felmerülő munkálatokat, ezáltal olyan valós tudást alakítsunk ki területeinkről, mely segít a folyamatos kihívások leküzdésében.

Pincészetünkben legfőképpen fehér fajtákkal foglalkozunk, melyet kis tételben állítunk elő a tradicionális eljárásokat a modern technológia lehetőségeivel ötvözve. A mennyiség helyett a minőségi borkészítést hangsúlyozva.

A borkészítés során legfőbb célunk, hogy a frissesség mellett tartalmas borokat tudjunk a palackokba tölteni, melyhez borvidékünk sajátos adottságai nagyban hozzájárulnak. Számunkra minden palack bor a művészet és tudomány összehangolása. Valahogy így jellemeznénk azt a folyamatos tanulási folyamatot, melyet a területi és évjárati sajátosságoknak köszönhetően évről évre tapasztalunk.

Örömmel tölt el bennünket, hogy akár pincénkben, akár nyáron a kerthelyiségben vendégeinkkel együtt élvezhetjük a borozás meghitt pillanatát!