Rendezvények

Fedezze fel a Kalmár Borbirtok egyedi világát, ahol különleges eseményei a természet és a bor varázslatos harmóniájában kelnek életre. Kivételes helyszínünk tökéletes választás családi rendezvények, álomesküvők és inspiráló csapatépítő tréningek számára.

Családi összejövetelek: Töltsön el felejthetetlen pillanatokat szerettei körében birtokunk festői környezetében. Legyen szó születésnapról, évfordulóról vagy bármilyen különleges családi eseményről, a Kalmár Borbirtok tökéletes háttérrel, egyedi gasztronómiai élményekkel és személyre szabott szolgáltatásokkal várja.

Esküvők: Mondja ki az igent birtokunk varázslatos környezetében, ahol minden részlet az Önök kívánságaira szabva szerveződik. A romantikus szőlősorunk és naplementében csillogó helyszínünk garantálja, hogy a Nagy Nap felejthetetlen emlék maradjon.

Csapatépítők: Építse csapatát a Kalmár Borbirtok inspiráló környezetében! Szakértőink által vezetett borászati programok, kihívásokkal teli csapatépítő tevékenységek és a környező természet felfedezése várja, hogy új lendületet adjon munkatársainak.

Helyszíni lehetőségek:

  • Pince: 60 fő részére
  • Filagória terem: szezonálisan 60 fő részére  
  • Fedett terasz: 15 fő részére